Bel ons: 085-2730227

Wilt u een offerte laten opstellen?

Bent u benieuwd wat voor hypotheek het beste aansluit op uw situatie? Vraag dan nu vrijblijvend onze offerte op.
 • Wij respecteren uw privacy en doen niet aan spam

Vrijblijvende offerte op maat

De voordelen van Hypotheken.eu


 • Onafhankelijk en betrouwbaar

  Bij Hypotheken.eu kijken wij naar wat het beste bij u past, uw situatie wordt dan ook goed doorgenomen met een van onze erkende adviseurs. 

 • Tailored service

  Waar vinden we tegenwoordig nog de tijd om van alles te regelen? Wij van Hypotheken.eu snappen dit maar al te goed en passen ons dan ook graag aan. Wij komen gewoon s'avonds bij u langs wanneer u dat wilt.

 • Kwaliteit

  Uw nieuwe droomhuis gevonden? Een van de mooiste momenten van uw leven waarschijnlijk. U wilt zich dan ook zo min mogelijk met dergelijke randzaken bezighouden. U wilt namelijk niet straks met onvoorziene kosten te maken hebben. Wij maken het u hierbij makkelijker door samen met u te kijken naar wat echt het beste voor u is. 

 • Duidelijkheid

  Wij vinden het belangrijk om u duidelijk te vertellen wat en hoe wij te werk gaan, hierdoor vermijden wij graag misverstanden en weet u precies waar u aan toe bent.

Vandaag nog worden teruggebeld?

Hypotheken eu

Hypotheken.eu is het platform waarin wij de beste adviseurs landelijk inzetten om onze klanten van het beste en onafhankelijke advies te voorzien. Wij staan voor u klaar in vrijwel iedere fase van uw leven. U kan bij ons terecht als u een eerste woning gaat kopen of als uw situatie verandert en u een woning wil gaan verkopen. Een hypotheek afsluiten is vaak nog steeds een complexe zaak, wij nemen dit graag bij u uit handen zodat u zich kan bezig houden met andere zaken. Samen kijken we graag naar uw persoonlijke situatie om een hypotheekadvies op maat te geven. Naast het geven van een hypotheekadvies op maat kan u bij ons terecht voor alle voorkomende vragen omtrent hypotheken.