Bel ons: 085-2730227

Ik heb een huis en mijn persoonlijke situatie verandert

Het kan gebeuren dat u zonder verhuisplannen ineens de hulp nodig heeft van een hypotheekadviseur. Als er iets verandert in uw leven dan is het soms nodig om uw hypotheek mee te laten veranderen. Bijvoorbeeld als uw baan verandert en uw huidige hypotheek eigenlijk te hoog is. Of als u gezinsuitbreiding krijgt en u eigenlijk meer geld over wilt houden voor de verzorging van uw kleintje. Soms zijn veranderingen de reden om ineens sneller uw hypotheekschuld te verlagen. Door uw hypotheekschuld te verlagen kan u een flink deel van uw vaste lasten verlagen. Het kan slim zijn om met een persoonlijk hypotheekadviseur te kijken naar de mogelijkheden om uw hypotheek aan te passen. Misschien kan het zelfs voordeliger zijn om uw huidige hypotheek over te laten sluiten en zo te besparen op uw vaste lasten.

Uw situatie verandert doordat er een salaris wegvalt. 

Het kan altijd gebeuren dat u ineens uw baan kwijtraakt of dat u arbeidsongeschikt raakt. Dit zijn situaties waar u van te voren misschien geen rekening mee heeft gehouden bij het afsluiten van een hypotheek. Er valt hierdoor een groot deel van uw salaris weg en door deze situatie kan het ineens lastig worden om uw hypotheek te betalen. Een andere mogelijkheid waarbij uw persoonlijke situatie verandert is een verbroken relatie. Als de hypotheek gebaseerd is op twee inkomens dan kan het lastig worden om uw huidige hypotheek te betalen. Het is verstandig om in al deze situaties een hypotheekadviseur in te schakelen. Een adviseur kan eventueel kijken naar de mogelijkheden om maatregelen te nemen. Dankzij nieuwe maatregelen kan u de woonlasten gewoon blijven betalen. Zoek dus tijdig contact met een hypotheekadviseur voor een oplossing. 

Wat is er in uw situatie mogelijk?

Er zijn verschillende mogelijkheden om de woonlasten te verlagen zodat u als nog in de woning kan blijven wonen. Helaas zijn dit geen oplossingen die u even op het internet kan vinden. Een hypotheekadviseur kan vrijblijvend bij u langskomen om te kijken naar de mogelijkheden. U ontvangt zo een vrijblijvend hypotheek advies op maat. Met behulp van dit advies heeft u vaak verschillende opties om uw hypotheek met u mee te laten veranderen. Het eerste gesprek is altijd geheel vrijblijvend en kost u helemaal niets. U heeft zo een idee wat de mogelijkheden zijn en wat het gaat kosten om uw hypotheek te veranderen op basis van uw persoonlijke situatie.

Maak vrijblijvend een afspraak met uw hypotheek adviseur.

Wilt u ook graag vrijblijvend een hypotheekadvies op maat ontvangen? Maak vandaag nog een afspraak om uw situatie te bespreken. Van een gezinsuitbreiding tot een scheiding in vrijwel alle situaties zijn er mogelijkheden om uw vaste lasten te verlagen. Wacht dus niet langer en ga vrijblijvend het gesprek aan met een hypotheekadviseur.