Bel ons: 085-2730227

Bent u toe aan een andere woonruimte?

 

Als uw situatie verandert dan kunnen er verschillende redenen zijn om een andere woonruimte aan te schaffen. U wilt misschien in een rustige omgeving gaan wonen vanwege de komst van een baby. Of uw huidige woonruimte wordt nu echt te klein. Als u een andere woonruimte gaat kopen dan doorloopt u in principe hetzelfde traject als een starter. Het grote verschil is alleen dat u nog een woonruimte heeft met hypotheek. U weet misschien nog niet of u op tijd uw huidige woonruimte kan verkopen. Misschien is er een overbruggingshypotheek mogelijk of moet u toch wachten tot uw huidige woonruimte verkocht is? Dit soort vraagstukken kan u vrijblijvend bij uw eigen hypotheekadviseur neerleggen.

Verhuisplannen realiseren: U loopt al snel tegen verschillende vraagstukken aan.

Sinds de aankoop van uw huidige woonruimte kan er veel veranderd zijn. Door de nieuwe hypotheekregels heeft u misschien meer eigen geld nodig om uw droomhuis aan te schaffen. U loopt u al snel tegen verschillende vraagstukken aan. Voorbeelden hiervan zijn: Wat is op dit moment uw maximale hypotheek? Kan ik geld lenen bij mijn huidige bank of ben ik verplicht om over te stappen? Is het mogelijk om uw huidige hypotheek mee te nemen of kunt u beter uw huidige hypotheek oversluiten? Stuk voor stuk vragen die eenvoudig beantwoord kunnen worden door een hypotheekadviseur. Het eerste gesprek is geheel vrijblijvend en het kost u helemaal niets. Tijdens het gesprek krijgt u een idee wat er allemaal mogelijk is om uw verhuisplannen te realiseren.

De mogelijkheden met een overbrugginshypotheek.

Eén van de eerste vraagstukken waar u een hypotheekadviseur voor kan inschakelen is de overbruggingshypotheek. Dit is vaak de oplossing als uw huidige woning nog niet verkocht is, maar u wel graag een nieuwe woning wil gaan kopen. Dit klinkt als de ideale oplossing, maar de mogelijkheden zijn per situatie verschillend. Een adviseur kan u vrijblijvend adviseren over de mogelijkheden om een overbruggingshypotheek af te sluiten. Naast de mogelijkheden in uw persoonlijke situatie kan er ook gekeken worden wat er gaat gebeuren als een woning zelfs na een paar jaar niet verkocht is.

Maak vrijblijvend een afspraak voor de aanschaf van een andere woonruimte.

Als u wilt weten welke mogelijkheden u precies heeft voor de aanschaf van een andere woonruimte dan helpen wij u graag verder. Een hypotheekadviseur bij u in de buurt komt vrijblijvend langs om alle mogelijkheden met u door te nemen. Voor het eerste gesprek betaalt u helemaal niets. U heeft zo gewoon een idee wat de mogelijkheden zijn om opzoek te gaan naar een andere woonruimte. U kan vervolgens zelf beslissen of u gebruik wilt maken van onze diensten of dat u toch in uw huidige woonruimte blijft wonen. Neem snel contact op om vrijblijvend een afspraak te maken.