Bel ons: 085-2730227

Ander huis

Toe aan een ander huis? 

Het kan zijn dat u overweegt een ander huis te kopen, hiervoor kunnen natuurlijk verschillende redenenen mee spelen. Heeft u simpelweg uw droomhuis gevonden? Wellicht gezinsuitbreiding? Of gaat u toch verhuizen vanwege het verwisselen van baan? Eigenlijk bewandeld u dezelfde route als bij de aankoop vn uw eerste huis, echter zijn er nu andere vraagtukken waarmee u te maken heeft. Dit komt doordat u al een huidige hypotheek heeft lopen.


Verhuisplannen

Verschillende vragen komen aanbod als we het hebben over het realiseren van uw verhuisplannen. Wat is nu mijn maximale hypotheek die ik kan verkrijgen? Is het verstandig dan wel voordeliger om de hypotheek te gaan oversluiten? Misschien toch van bank wisselen? En welke hypotheek sluit nu het beste aan bij mijn toekomst? Dit zijn vraagstukken die door onze adviseurs zeer nauwkeurig en persoonlijk in behandeling worden genomen. Hierin helpen wij u dus graag om uw verhuisplan ook echt daadwerkelijk om te zetten in het realiseren ervan.

 

Maak uw afspraak

Het is belangrijk om u goed te verdiepen in uw huidige situatie en de situatie waarin u graag verder gaat. Komt u er toch niet helemaal uit of wilt u uw plannen ook daadwerkelijk omzetten in acties dan helpen onze adviseurs u graag verder. Maak daarvoor een afspraak.